Galatasaray Trabzonspor Ofsayt : Ofsayt rezaleti - Son dakika Trabzonspor haberleri - Fotomaç - 90' ofsayt (galatasaray) sağ kanatta eboue'nin pasıyla buluşan necati kale önündeki baros'a ortalıyor.

Galatasaray Trabzonspor Ofsayt : Ofsayt rezaleti - Son dakika Trabzonspor haberleri - Fotomaç - 90' ofsayt (galatasaray) sağ kanatta eboue'nin pasıyla buluşan necati kale önündeki baros'a ortalıyor.. 6 gaziantep fk 32 50. Trabzonspor takımının hücumu yan hakemin bayrağı ile kesiliyor. 5'trabzonspor'un baskısı nedeniyle galatasaray ilk dakikalarda top yapmakta zorluk yaşıyor. 90' ofsayt (galatasaray) sağ kanatta eboue'nin pasıyla buluşan necati kale önündeki baros'a ortalıyor. Trabzonspor galatasaray maçı geniş özeti ve golleri youtube izle.

Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve çoban, sosyal medyadan attığı tweetle galatasaray'ın yediği golün ofsayt olduğunu belirtti. 77 galatasaray ofsayt pozisyonundaki aydın'ın vuruşu ile topu ağlara buluşturdu, hakem ofsayt pozisyonunu tespit etti. Arsene wenger'in yeni ofsayt kuralı 59. Ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena. 21' yusuf sari yerden kalkamıyor.

Başakşehir'in iptal edilen golü hakkında: Bence ofsayt yok ...
Başakşehir'in iptal edilen golü hakkında: Bence ofsayt yok ... from img.fanatik.com.tr
Bir galatasaray'lı olarak şu maçı izlerken utandım. Trabzonspor'un attığı golde ofsayt tartışmaları vardı. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. 83'son dakikalara girilirken trabzonspor'un baskısı arttı. Tartışacak savunulacak bir tarafı yok, hakem trabzonspor'u resmen doğradı. 90' maçta son dakikalara girilirken galatasaray tüm haklarıyla trabzonspor kalesinde gol arıyor. 6 gaziantep fk 32 50. Golle burun buruna geldiğimiz bu dakikada kerem'in vuruşu savunmaya çarparak kornere çıktı;

15'okay, savunmanın arkasına koşu yapan olcay'ı topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.

Trabzonspor takımının hücumu yan hakemin bayrağı ile kesiliyor. Ts galatasaray maç özeti izle bein sports. Pozisyon 39' olcay'ın savunma arkasına pasına hareketlenen castillo için ofsayt bayrağı havada. Ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena. Golün ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ancak var incelemesi sonucu gol geçerli oldu. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. 83'son dakikalara girilirken trabzonspor'un baskısı arttı. 6 gaziantep fk 32 50. .0 trabzonspor 1, ofsayt capsleri̇, maçın golü, komi̇k, trabzonspor , ofsayt mi deği̇l mi̇. 80' trabzonspor hızlı çıktı, erkan'ın ara pasında top musa'ya gelmeden hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. 77 galatasaray ofsayt pozisyonundaki aydın'ın vuruşu ile topu ağlara buluşturdu, hakem ofsayt pozisyonunu tespit etti. Haftasında trabzonspor deplasmanına konuk olan galatasaray, oğulcan çağlayan önce ofsayt sonra gol galatasaraylı oğulcan'ın yaptığı vuruş önce maçın hakemi tarafından. Bir galatasaray'lı olarak şu maçı izlerken utandım.

Galatasaray takımında ofsayta düşen oyuncu adem büyük. 21' yusuf sari yerden kalkamıyor. 77 ömer bayram (galatasaray) dk. Ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena. Ancak öncesinde ofsayt tespit edildi.

Galatasaray - Trabzonspor maçında deplasman yasağı kalktı
Galatasaray - Trabzonspor maçında deplasman yasağı kalktı from static.birgun.net
90' ofsayt (galatasaray) sağ kanatta eboue'nin pasıyla buluşan necati kale önündeki baros'a ortalıyor. Golle burun buruna geldiğimiz bu dakikada kerem'in vuruşu savunmaya çarparak kornere çıktı; 83'son dakikalara girilirken trabzonspor'un baskısı arttı. 5 aytemiz alanyaspor 33 52. Haftasında trabzonspor deplasmanına konuk olan galatasaray, oğulcan çağlayan önce ofsayt sonra gol galatasaraylı oğulcan'ın yaptığı vuruş önce maçın hakemi tarafından. Ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena. Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyonda verilen ofsayt kararı doğru mu? 80' trabzonspor hızlı çıktı, erkan'ın ara pasında top musa'ya gelmeden hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Bir galatasaray'lı olarak şu maçı izlerken utandım.

Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyonda verilen ofsayt kararı doğru mu? Pozisyon 39' olcay'ın savunma arkasına pasına hareketlenen castillo için ofsayt bayrağı havada. Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve çoban, sosyal medyadan attığı tweetle galatasaray'ın yediği golün ofsayt olduğunu belirtti. Ts galatasaray maç özeti izle bein sports. Galatasaray'ın i̇lk golü net ofsayt gençler ve orta yaşlılar. 21' yusuf sari yerden kalkamıyor. Maç bitti 90' ve maç bitti. Golün ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ancak var incelemesi sonucu gol geçerli oldu. Trabzonspor'un galatasaray karşısında dame n'doye ile bulduğu golde ofsayt tartışması yaşandı. 90' ofsayt (galatasaray) sağ kanatta eboue'nin pasıyla buluşan necati kale önündeki baros'a ortalıyor. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. İlk yarı sonucu galatasaray 0 trabzonspor 0.

Trabzonspor'un galatasaray karşısında dame n'doye ile bulduğu golde ofsayt tartışması yaşandı. Ancak öncesinde ofsayt tespit edildi. Arsene wenger'in yeni ofsayt kuralı 59. .0 trabzonspor 1, ofsayt capsleri̇, maçın golü, komi̇k, trabzonspor , ofsayt mi deği̇l mi̇. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4.

Son dakika: Arda Turan damga vurdu! Galatasaray ...
Son dakika: Arda Turan damga vurdu! Galatasaray ... from i2.milimaj.com
.0 trabzonspor 1, ofsayt capsleri̇, maçın golü, komi̇k, trabzonspor , ofsayt mi deği̇l mi̇. 80' trabzonspor hızlı çıktı, erkan'ın ara pasında top musa'ya gelmeden hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Galatasaray takımında ofsayta düşen oyuncu adem büyük. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Maç bitti 90' ve maç bitti. Bir galatasaray'lı olarak şu maçı izlerken utandım. Galatasaray ayrıca trabzonspor'un yeni stadında ilk kez lig maçı kazanmış oldu. Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve taraftarları kızdırdı.

21' yusuf sari yerden kalkamıyor.

77 galatasaray ofsayt pozisyonundaki aydın'ın vuruşu ile topu ağlara buluşturdu, hakem ofsayt pozisyonunu tespit etti. Galatasaray takımında ofsayta düşen oyuncu adem büyük. Ts galatasaray maç özeti izle bein sports. 15'okay, savunmanın arkasına koşu yapan olcay'ı topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt. 90' ofsayt (galatasaray) sağ kanatta eboue'nin pasıyla buluşan necati kale önündeki baros'a ortalıyor. Galatasaray'ın i̇lk golü net ofsayt gençler ve orta yaşlılar. 5'trabzonspor'un baskısı nedeniyle galatasaray ilk dakikalarda top yapmakta zorluk yaşıyor. Ancak öncesinde ofsayt tespit edildi. Trabzonspor galatasaray maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. Dakikasında bero sağ kanatta topla buluştu ve castillo ile paslaştı. 6 gaziantep fk 32 50. Haftasında trabzonspor deplasmanına konuk olan galatasaray, oğulcan çağlayan önce ofsayt sonra gol galatasaraylı oğulcan'ın yaptığı vuruş önce maçın hakemi tarafından. Spor toto süper lig'in 21.

Spor toto süper lig'in 21 galatasaray - trabzonspor. Ancak öncesinde ofsayt tespit edildi.

Posting Komentar

0 Komentar